TEGELS & PLAATSING

 

What’s your style? We have your tile!

Een vloer- of wandtegel kan de sfeer van uw woonst helemaal bepalen.

U vindt bij ons alle stijlen in alle prijsklassen: strak en industrieel, landelijk of tijdloos… van kleine mozaïeken tot groot formaat tegels van 1.6m bij 3.2m. Op zoek naar de warmte van parket in een tegel? Ontdek ons ruim aanbod keramisch parket, niet te onderscheiden van echt hout.

Wij informeren u graag over de technische kant van de zaak én verlenen u uiteraard professioneel interieuradvies.

We gaan elk seizoen op zoek naar de nieuwste trends en maken een eigen, originele keuze waarbij rekening gehouden wordt met een goede mix van alle prijsklassen. Aangezien we rechtstreeks bij  fabrikanten aankopen, worden dure tussenschakels vermeden, waardoor u altijd een scherpe prijs krijgt.

Plaatst u zelf of heeft u een  plaatser nodig (in Oost-Vlaanderen) ? Dat kan allebei, wij regelen graag de plaatsing voor u  door onze professionele vloerders.  Neem gerust contact op voor meer info.

Wij trachten  de meest hedendaagse producten aan ons clienteel voor te stellen. Mutina is daar één van. Ze zoeken steeds naar nieuwe uitdagingen en stijlen. (zoals gepersonaliseerde tegels, …). Wij beschikken als enige in de regio over een Mutina corner, waar u een mooi overzicht krijgt van hun gamma.

Groot formaat tegels zijn dé trend. Het succes van tegels op groot formaat berust op het feit dat ze toepasbaar zijn in de meest verschillende ruimtes en verkrijgbaar zijn in alle mogelijke afwerkingen. Wij  vinden het mooiste gamma terug bij Ariostea en Inalco beide voorgesteld in onze showroom.

enkele andere van onze toppers…

 

Porcelanosa

FAP

DOM

VIVA

Provenza

Mirage

REX

Revoir Paris

Terratinta

Kronos

Cerim

Casa dolce casa

Casalgrande

Castelvetro

Inalco

Cisa

Cotto d’este

 

Ontdek al onze andere merken in de showroom en kom gerust ideeën opdoen, met de keuze van je tegels begin je immers best op tijd! Maak gerust een afspraak op carin@verneert.be