PARKET

Massief en samengesteld parket

Een kwalitatieve parketvloer geeft aan uw interieur een warme uitstraling. Een houten  vloer betekent een meerwaarde, al is het maar omdat de parketvloer meer karakter krijgt naarmate je de vloer meer en meer gebruikt. Wij werken samen met z-parket, een Belgische producent die enkel werkt met Europese houtsoorten van topkwaliteit.

Als klant heeft u niet alleen inspraak in de kleur, lengte en breedte van de planken, ook over de dikte en de samenstelling van de z-vloer beslist u mee. Met de keuze voor rustiek of 1bis bepaalt u mee de beleving van uw Z-vloer. Eveneens de graad van samensmelting van de planken is zeer belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Egaal, gekrabd, schaduwvoeg of met een V-naad, u bepaalt  zelf welk profiel u verkiest.Veroudering of niet: naargelang uw smaak heeft u de keuze om voor een verouderd parket te gaan.

Graag begeleiden wij u in de zoektocht naar uw ideale parket!

Z-parket

Fineerlaminaat

Park-ky is fineerlaminaat dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Er is één groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk, maar dit aan de prijs van laminaat.

Par-ky